Diensten

Ons totaalpakket

Een horecaondernemer moet aan duizend-en-één dingen denken. Dat begrijpen wij. Door onze jarenlange ervaring in het wijnvak zijn wij tot een totaalpakket aan diensten gekomen, met het doel om u volledig te ontzorgen.

Glaswerk graveren

Eerder hadden we het al even over het verbeteren van uw marge. Komt het regelmatig voor dat uw personeel het glas te vol schenkt? Daar hebben wij een oplossing voor in de vorm van glazen met uw eigen logo erop. Dit dient als een hulpmiddel voor uw personeel om het glas nét niet vol te schenken. 

glenn van vianen

Wijnkaarten

Het maken van een wijnkaart is een vak apart. Doet u het verkeerd, dan laat u gemakkelijk geld liggen. Wat zijn nu mooie wijnen voor welk seizoen? Hoe onderscheid ik me van mijn concullega? Wij helpen u met deze vragen en het opstellen van een wijnkaart waar uw bezoekers van zullen genieten. Daar heeft u profijt van.

Klimaatkasten

Wijn laat zich het best bewaren in een donkere omgeving, bij een stabiele temperatuur tussen de 10 en 13°C, met de juiste luchtvochtigheidsgraad, een goede en constante luchtcirculatie en een trillingsvrije omgeving. Zo’n kelder heeft natuurlijk niet iedereen tot zijn beschikking. Daarom bieden wij klimaatkasten aan, waarmee u wijn in een gunstige omgeving bewaart zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. 

whiskey proeverij

Proeverijen

Er is toch geen mooiere manier om nieuwe dranken te ontdekken dan door een proeverij? Met die gedachte organiseren wij verschillende soorten clinics. Onze whisky proeverij wordt begeleid door niemand anders dan whiskykenner Jock Shaw, die u op muzikale en humoristische wijze kennis laat maken met ‘Uisge Beatha’, het levende water van Schotland. Ook verzorgen we clinics met bijvoorbeeld gin tonic en jenever.

Gedistilleerd

Ja, ‘t Wijnblad levert in tegenstelling tot de naam naast wijnen ook sterke dranken. Gemak dient immers de mens! Van de bekende merken tot een hele lijn met voordelige literflessen.

Aankleding horeca en horeca meubilair

Omdat uw gast lekker moet kunnen zitten, aan een mooi aangeklede tafel. Wij bieden een ruime selectie aan aankleding en meubilair voor de horeca.

Cellar33°

Proef, ontdek en geniet! Cellar33° heeft een bijzonder assortiment wijnen die verkrijgbaar zijn bij aangesloten wijnbars en restaurants. Dat maakt het makkelijk om mooie wijnen te proberen én terug te vinden. Deze website (of app) bevat álle wijnen uit het Cellar33° assortiment. Hieruit maken de bij Cellar33° aangesloten restaurants en wijnbars allemaal hun eigen unieke selectie. Dus bij elke proeflocatie vindt u een andere wijnkaart en begint uw wijnavontuur opnieuw! Dat een aantal wijnen exclusief via Cellar33° verkrijgbaar zijn, maakt het natuurlijk extra speciaal… Dit assortiment is niet alleen verkrijgbaar bij deze wijnbars of restaurants, maar is ook voor bij u thuis te bestellen. Door dit mooie concept zult  u meer wijnen van de kaart verkopen.

Twistop Tapsysteem 

Twistop Wine System® is een handig wijntapsysteem met aantrekkelijke voordelen ten opzichte van andere systemen, zoals ruimtebesparing, geen lekkage en een lagere literprijs. Het bestaat uit een speciale bag-in-box met een zogenaamde dip strip, die ervoor zorgt dat deze volledig leeggetapt kan worden. Het Twistop Wine System® kan aangesloten worden op een wijntapsysteem door middel van de L-Connector of kan los gebruikt worden met een tapkraantje.

[vc_btn title=”Meer informatie” color=”mulled-wine”]

Personeelstraining 

Als uw gasten in plaats van de huiswijn meer wijnen van de wijnkaart bestellen, betekent dat meer marge voor u. Wij zeggen: iedereen die meer weet van wijn, zal ook meer wijn gaan verkopen. Daarom helpen wij u graag met het trainen van uw personeel in ons eigen proeflokaal te Berkel en Rodenrijs. Zo kunnen zij uw gasten omver blazen met hun nieuwe kennis van wijn.

Wine & dine 

Met regelmaat zijn er wijnmakers in het land. Hoe mooi is het om daar een wine & dine mee te organiseren? ‘t Wijnblad houdt u op de hoogte wanneer zij aanwezig zijn en wanneer er een bijeenkomst plaatsvindt. 

Invulling van uw feestavond

In samenwerking met All4Entertainment zorgen wij voor een onvergetelijke invulling van uw feestavond met uiteenlopende artiesten. Wat dacht u van een dartclinic met Raymond van Barneveld? Dat is zeker een schot in de roos. Even iets anders dan anders? Paragnost Peter van der Hurk neemt voor u een kijkje in uw toekomst. Er is ook een ruime keuze in zangers en zangeressen, en natuurlijk niet te vergeten, onze eigen Casa Silva DJ: T Grande.  

Heeft u vragen over een van onze diensten of wilt u eens kennis met ons maken?

Stuur een e-mail naar info@www.wijnblad.nl of bel naar 010-5111585. 

[vc_btn title=”Neem contact op” color=”mulled-wine” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.wijnblad.nl%2Fcontact%2F|||”]