Evenementen

Bent u benieuwd waar u ons kunt vinden of wat er binnenkort te doen is in ons proeflokaal? Hieronder blijft u op de hoogte van alle evenementen!

14 en 15 maart 2022
Horecabeurs Goes

Horecabeurs Goes: Dé vakbeurs van het Zuidwesten voor professionals uit de horeca, recreatie en toerisme.

Horecabeurs Goes is dit jaar sfeervoller dan ooit. Het is dé plek om elkaar te ontmoeten. De vakbeurs van het Zuidwesten is voor professionals uit de horeca, recreatie en toerisme. Van lokaal geproduceerde streekproducten en vakwedstrijden tot speciale dranken, horecavoorzieningen en grootkeukenapparatuur.

Het event is op maandag 14 en dinsdag 15 maart 2022 geopend van 10:00 tot 19:00 uur.

[vc_images_carousel images=”1704,1707,1705,1703,1702,1699,1701,1620″ img_size=”medium” autoplay=”yes”]

20, 21 en 22 september 2021
Gastvrij Rotterdam

GASTVRIJHEID, BELEVING EN KWALITEIT

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Het toonaangevende gastronomische platform voor de professionele horeca biedt bezoekers een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en biedt daarnaast een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten. Beursbezoekers kunnen genieten van ruim 500 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen.

Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment. Van harte welkom op Gastvrij Rotterdam zijn: chefs, souschefs, maîtres d’hôtel, sommeliers, bartenders, barista’s, eigenaars en managers van restaurants, brasseries, hotel-restaurants, catering- en traiteurbedrijven, lunchrooms en daarnaast managers en inkopers uit de zorg- en recreatiesector.

Bent u een horecaprofessional met liefde voor het vak en passie voor uw gasten? Dan mag u op dit gastvrije evenement niet ontbreken! De achtste editie vindt plaats van 20t/m 22 september 2021 in Rotterdam Ahoy. Zorg dat u het niet mist!

[vc_images_carousel images=”1764,1621,1700″ img_size=”medium” autoplay=”yes”]