Het blijft druk

Het blijft druk

Onze klanten bevinden zich in verschillende delen van Nederland. Dat betekent dat er heel veel diversiteit is, zo heeft een horecagelegenheid aan de kust vaak een ander assortiment (en tijden van het jaar dat het druk is) dan die in de randstad. Niet alleen de locatie is van invloed op de keuze van wijnen maar natuurlijk ook het seizoen.

Waar in de zomer de Terrasje lekker vol zitten gaan klanten als het winter is lekker knus naar binnen. De zomer periode wordt dan gebruikt om nieuwe plannen te smeden voor het komend seizoen. Nieuwe gerechten waarop de wijnkaarten worden aangepast.  Wij denken graag actief met de klant mee en laten de klant onze suggestie vaak proeven.

Maar:

Omdat wij (’t Wijnblad uw Wijnpartner) ook vele horecaklanten leveren vanaf Rockanje t/m Vlissingen hoeven wij ons niet te vervelen in het zomer seizoen, want nu gaat de Horeca draaien aan die mooie kustlijn van Nederland. Dus alle “hens aan dek”.

Door deze drukte 12 maanden lang blijven wij scherp en zijn we altijd op zoek naar nieuwe wijnen, nieuwe concepten, nieuwe ideeën, nieuwe………. Altijd meedenken met de klant.

De komende periode zal ik via mijn blog u regelmatig laten kennis maken met mijn ervaringen en ideeën.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.