Home

Corona

Het COVID-19 virus raakt ons allemaal. Om u als wijnleverancier zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, bieden wij hier diverse producten aan welke u nodig heeft in uw horecazaak.

In deze rumoerige tijd vinden wij het belangrijk om onze klanten, relaties en de horeca in het algemeen, een hart onder de riem te steken. Speciaal voor ’t Wijnblad heeft Frank L!ve het nummer van Tony Bennett – The Good Life herschreven. Stay Strong!

The Good Wine - Frank L!ve

Wijngroothandel ‘t Wijnblad

‘t Wijnblad ontzorgt horeca ondernemers al meer dan 12 jaar door het aanbieden van goede huiswijnen en een totale dienstverlening op het gebied van horeca oplossingen, zoals onder andere servies en meubilair. Door ons onderscheidende pakket en uitmuntende service zijn wij één van de snelst groeiende wijngroothandels van de Randstad. 

Groot geworden door klein te blijven

Hoewel ‘t Wijnblad de afgelopen jaren een enorme groei heeft doorgemaakt, zijn wij met name trots op het serviceniveau wat ons familiebedrijf u kan blijven bieden. Wij bellen bijvoorbeeld elke week voor de bestelling voor de vaste leverdagen. En is er paniek en heeft u een levering nodig op zondag? Wij zijn altijd bereikbaar, en zetten ook nog eens alles neer waar u dat wilt. Problemen pakken wij direct op – er is geen brug te ver.

Wijn is onze passie

We houden niet alleen van wijn, wij zíjn wijn. Onze liefde voor het vak maakt ons gedreven om de mooiste (huis)wijnen te vinden waarmee u uzelf kunt onderscheiden. Maar we doen meer: wat dacht u van personeelstrainingen, proeven op locatie of hulp bij het samenstellen van uw wijnkaart? We hebben aan alles gedacht. 

wijnleverancier Rotterdam

Neem contact op

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. U bent van harte welkom om een wijntje te komen doen in ons gezellige proeflokaal in Berkel en Rodenrijs!

Volgt u ons al op Instagram?

WEG Aflevering 30: Kerstspecial 2011

In 2011 was Ruud aanwezig bij de SS Rotterdam voor de opnames van de WEG kerstspecial. Hij serveerde hier heerlijke wijnen van Casa Silva.

Ruud van Vianen
Ruud van Vianen